ASOS・London

ASOS


London
Interior Design, Workplace, Research & Strategy


Global online fashion retailer, ASOS, asked us to design an interior that would inject personality into the ground and first floors of their London headquarters while still reflecting the brand’s identity. The extensive 100,000 sq ft refurbishment more than doubled the space ASOS occupied in the building, providing a diverse and flexible environment for 1200 staff.

Our team took inspiration from the energy and vibrancy of this leading brand, creating a workspace that uses pattern, texture and colour throughout both floors. The design includes a flexible events space, a showroom and press area, fashion themed meeting rooms and open-plan offices.
Staircases were designed to encourage staff to move freely between all floors and to access the reception, café and coffee bar at the heart of the space. It was important to the brand that we create a route for visitors to see the full journey of a garment from inception to completion, showcasing the processes of this innovative fashion and technology-led business.