CBRE UK HQ・London

CBRE UK HQ


London
Interior Design, Architecture, Workplace, Research & Strategy, Repositioning


We were commissioned to provide the architectural and interior design for the major redesign of CBRE’s UK HQ at Henrietta House. The HQ is situated in the heart of central London, and our design will transform the building into a world-class workplace experience for 1,700 employees and visiting clients featuring coworking, on-site wellness facilities, SMART building technology and sustainable solutions.

Set over ten floors, the 143,000 sq ft scheme includes a 43,000 sq ft major architectural new-build extension and seventh floor terrace, providing exceptional views of London. The design prioritises physical and mental wellbeing by maximising natural daylight throughout and includes wellness studios, cycle rack spaces and returning new parent facilities.
Working closely with both Lazari Investments and CBRE from the outset to realise their vision has provided a unique opportunity to create an exceptional, people-focused design.

CGI images created in-house by MoreySmith.