Primark UK HQ・Reading

Primark UK HQ


Reading
Interior Design, Architecture, Workplace, Research & Strategy, Repositioning


The new 126,000 sq ft Primark UK HQ in Reading provides a flexible office for 580+ people, an extensive phased refurbishment and retail store conversion which follows our designs of Primark’s International HQ in Dublin, and subsequent workspace projects for the brand in Paris and Madrid. The design was driven by Primark’s desire to create an outstanding office for the health and happiness of its staff and to attract and retain talent. It features a bold architectural intervention in the heart of the building, carving out a 175,000 cubic ft atrium through four storeys, uniting the building and bringing natural light into Primark House.

“We are all so proud of our new offices here in the heart of Reading, we just want to show it off.
I mean, just look how fab it is!” Robert Nunn, Resource Operations Manager, Primark
Increasing connectivity throughout the building, a vibrant yellow staircase connects the upper floors and radiates throughout offering views from glazed scenic lifts and a suspended walkway crossing the atrium.