REVCAP HQ・London

REVCAP HQ


London
2022


MoreySmith was commissioned by European investors Revcap to create a contemporary, design-led HQ in the heart of Fitzrovia that would house their growing team.

Abundant natural light has been prioritised throughout the design with perimeter glazing and an open design that enables views across the space. Galvanised steel crittall style glazing has been used to compliment the industrial style of the building and to allow light to beam through.

A raw steel and mesh staircase with a hand-crafted leather balustrade is central to the office space and further facilitates the vertical connection between floors, inspiring movement and connection across teams.

To create space for socialising away from desks, a new tranquil outdoor terrace has been introduced, while fitness and wellbeing facilities encourage an active work-life balance.